Installer Ny Sensor

Ny sensor installation

For at installere en nysensor så skal du logge ind på webportalen og sikre dig at du har den afdeling fremme som du vil installere den nye sensor i.

Klargør og installer

1. Vælg menuen OMRÅDER
  2. Tryk på knappen OPRET til venstre i den blå linje under menuerne.
  3. I feltet "Navn" skriver du det navn som kan identificere enheden.
  4. I feltet "Områdetype" vælger du den type området som enheden skal skal høre ind under.
  5. I feltet "Industri" Vælger du hvilken industri du tilhører.
  6. Tryk herefter på knappen "Opret" i bunden af ruden.

Nu skal du blot have tilknyttet den nye sensor til det område som duhar oprettet.

1. Vælg menuen SENSORER
  2. Find billedet af det sensornummer som du skal tilknytte området.
  3. Tryk på linken "FLYT SENSOR" i sensorens billede
  4. Vælg nu i ruden det område som sensoren skal tilknyttes
  5. Du skal vælge et område med foranstillet - (bindestreg)
  6. Tryk herefter på knappen "Gem"

Så er sensoren klar.

Data fra sensoren vil kunne ses efter næste dataupload fra dit hovedmodul.

Still need help? Get in touch!
Last updated on 27th Apr 2022